Μαζί σας όλο το χρόνο!
TEL.: +30 6955 478 119

Διαμερίσματα στην παραλία στο Καστέλι Κισσάμου: Διαμονή σε διαμέρισμα στην παραλία του Μαύρου Μόλου

Η διαμονή σας σε ένα διαμέρισμα στην παραλία του Καστελίου Κισσάμου σας επιτρέπει να απολαύσετε τη γραφική πόλη και παράλληλα τη θαυμάσια θάλασσα.
Στην παραλία του Μαύρου Μόλου, όπου το Αρωδαμός Apartments & Studios βρίσκεται, μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα παραλιακά διαμερίσματα του Καστελίου Κισσάμου. Ο Μαύρος Μόλος, παρόλο που βρίσκεται λίγα εκατοντάδες μέτρα δυτικά του κέντρου της πόλης είναι στην πραγματικότητα η μόνη φυσική παραλία της κωμόπολης.

Η κύρια παραλία του Καστελίου Κισσάμου

Η κύρια παραλία κοντά στο κέντρο του Καστελίου, που ονομάζεται παραλία "Τελωνείο", είναι πετρώδης και μόνο ένας μικρός τοίχος διαχωρίζει την παραλία από τον πεζόδρομο, κάνοντάς την όχι και τόσο κατάλληλη για κολύμβηση και χαλάρωση.

Δεν είναι το πλέον ιδανικό μέρος διαμονής αν θέλετε να μείνετε κοντά σε μία παραλία στην οποία να μπορείτε να κολυμπήσετε. Τα διαμερίσματα που διαθέτει, παρόλο που βρίσκονται κοντά στο κέντρο του Καστελίου, δύσκολα θα μπορούσαν να θεωρηθούν παραλιακά διαμερίσματα.

Ωστόσο, στην παραλία του Τελωνείου μπορείτε να βρείτε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ του Καστελίου. Μπορείτε, επίσης, να περπατήσετε στον πεζόδρομο κατά μήκος της βραχώδους ακτής.

Για ποιους λόγους να μείνετε σε διαμέρισμα στην παραλία του Μαύρου Μόλου στο Καστέλι Κισσάμου

Ο Μαύρος Μόλος συνήθιζε να είναι μία σχετικά απομονωμένη παραλία με ελάχιστα διαμερίσματα κοντά στην παραλία της περιοχής και λίγους ντόπιους να κολυμπούν στα κρυστάλλινα νερά της. Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει πλέον.

Στις μέρες μας, η παραλία του Μαύρου Μόλου συνδυάζει την ηρεμία που αναζητάτε με πολύ καλές παροχές. Πέρα από την ύπαρξη διαμερισμάτων, μπορείτε, επίσης, να βρείτε εξαίσια εστιατόρια, καφετέριες και παραθαλάσσια μπαρ.

Η παραλία είναι οργανωμένη, με ηλιοκαθίσματα και ομπρέλες θαλάσσης, όμως υπάρχει άπλετος χώρος για να απολαύσετε την άμμο και να καθίσετε σε αυτήν αν το προτιμάτε. Αυτή η αμμώδης παραλία δεν είναι μόνο η καλύτερη στο Καστέλι Κισσάμου, αλλά και μία από τις καλύτερες στην περιοχή των Δυτικών Χανίων.

Αν μείνετε σε ένα διαμέρισμα κοντά στην παραλία του Μαύρου Μόλου μπορείτε να απολαύσετε όμορφους περιπάτους έως το μικρό ψαρολίμανο του Καστελίου Κισσάμου που βρίσκεται περίπου 700 μέτρα δυτικά της παραλίας. Κοντά στο ψαρολίμανο μπορείτε να βρείτε μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες της πόλης. Αυτό, όμως, δεν είναι το εμπορικό λιμάνι της Κισσάμου, απ' όπου μπορείτε να αναχωρήσετε για την παραλία του Μπάλου, τη Γραμβούσα και τα νησάκια της, ακόμα και για την κεντρική Ελλάδα. Το εμπορικό λιμάνι βρίσκεται σε μεγαλύτερη απόσταση, περίπου ένα χιλιόμετρο, δυτικά του ψαρολίμανου.

Η διαμονή σας σε ένα διαμέρισμα κοντά στην παραλία του Μαύρου Μόλου σας επιτρέπει να ζήσετε τη μοναδική κουλτούρα του καλοκαιριού στο Καστέλι Κισσάμου. Και το Αρωδαμός Apartments & Studios σας δίνει την ευκαιρία να τη βιώσετε μένοντας κοντά στην παραλία, και πέρα από την θάλασσα και τον ήλιο, έχετε επιπλέον το πλεονέκτημα μίας άνετης διαμονής σε ένα σκηνικό αυθεντικής Κρητικής φιλοξενίας. Τι άλλο θα μπορούσατε να αναζητάτε από ένα διαμέρισμα στην παραλία του Καστελίου Κισσάμου;