Μαζί σας όλο το χρόνο!
TEL.: +30 6955 478 119

Διαμερίσματα στο Καστέλι Κισσάμου: Για ποιους λόγους να μείνετε σε ένα διαμέρισμα

Τα διαμερίσματα στο Καστέλι Κισσάμου αποτελούν το κυριότερο – και για τους περισσότερους επισκέπτες το καλύτερο – είδος διαμονής στην κωμόπολη. Όπως σε όλες τις δημοφιλείς κωμοπόλεις και χωριά της Κρήτης, η διαμονή σε ένα όμορφο διαμέρισμα δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να έρθει πιο κοντά στον τρόπο ζωής των ντόπιων.

Τα τελευταία χρόνια, πολλά διαμερίσματα στο Καστέλι Κισσάμου έχουν ανακαινιστεί και αναβαθμιστεί προσφέροντας διαμονή ίση ή και καλύτερη - και σε καλύτερη τιμή - απ' ότι ένα μικρό ξενοδοχείο μέσα στην πόλη των Χανίων.

Διαμονή σε διαμέρισμα στο Καστέλι Κισσάμου

Το Καστέλι Κισσάμου συνδυάζει τη γοητεία μίας μικρής επαρχιακής πόλης με την άνεση που προσφέρεται από τις άριστες υποδομές και εγκαταστάσεις της. Αυτή η υποδομή – σε αντίθεση με άλλες κωμοπόλεις ή χωριά των Χανίων – είναι και ήταν παρούσα όλες τις εποχές του χρόνου πολύ πριν τη δημιουργία τουριστικών διαμερισμάτων στην περιοχή. Αυτό οφείλεται στο ότι το Καστέλι Κισσάμου είναι μία δημοφιλής κωμόπολη και ταυτόχρονα η κεντρική αγορά όλων των χωριών της περιοχής.

Στο Καστέλι Κισσάμου υπάρχουν καταστήματα που προσελκύουν πελάτες ακόμη και από την πόλη των Χανίων και ειδικότερα, υπάρχουν πολύ γνωστά εστιατόρια, αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία που δεν πρέπει να λησμονήσετε κατά την επίσκεψή σας.

Η νυχτερινή ζωή στο Καστέλι Κισσάμου δεν είναι θορυβώδης αλλά κατά τους θερινούς μήνες λειτουργούν αρκετά πολύ καλά καφέ και μπαρ τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους θερινούς επισκέπτες. Τα περισσότερα αναπτύσσονται κοντά στην παραλιακή ζώνη της κωμόπολης. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι στο Καστέλι Κισσάμου όλα βρίσκονται πολύ κοντά στα διαμερίσματα του Αρωδαμός Apartments & Studios, επομένως μπορεί κανείς πολύ εύκολα να αποφύγει να οδηγήσει ειδικά αν έχει βγει για ποτό.

Διαμερίσματα στο Καστέλι Κισσάμου – σύγχρονη και ποιοτική διαμονή σε χαμηλές τιμές

Στο Καστέλι Κισσάμου, οι ντόπιοι έχουν πραγματικό πάθος στο να παρέχουν άριστη διαμονή στους επισκέπτες τους είτε αυτοί μένουν σε ξενοδοχείο είτε σε κάποιο διαμέρισμα στην κωμόπολη. Αυτός είναι πιθανότατα και ο κυριότερος λόγος της ταχείας βελτίωσης της προσφερόμενης διαμονής και των τουριστικών υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια.
Οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τουριστικών διαμερισμάτων στην κωμόπολη έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να παρέχουν σύγχρονη και ποιοτική διαμονή συγκριτικά με αυτή που προσφέρεται στην πόλη των Χανίων. Αυτό είναι θαυμάσιο για εσάς, τους επισκέπτες μας, καθώς μπορείτε να βρείτε ένα πολύ άνετο διαμέρισμα στο Καστέλι Κισσάμου σε τιμή που θα πληρώνατε μερικά χρόνια πριν για να νοικιάσετε ανάλογο διαμέρισμα στην πόλη των Χανίων.

Αν λάβετε υπόψη σας την εξαίρετη παραλία στο Καστέλι Κισσάμου και παράλληλα όλες τις άλλες θαυμάσιες παραλίες και το όμορφο φυσικό τοπίο της περιοχής, η ενοικίαση ενός ποιοτικού διαμερίσματος στο Καστέλι Κισσάμου αυξάνει την αξία των χρημάτων που πληρώνετε.

Αυτό το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα για μοναδικές διακοπές που θα σας φέρουν σε επαφή με το φυσικό πρόσωπο της Κρήτης και των Χανίων. Θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε μερικές από τις καλύτερες φυσικές παραλίες της Κρήτης και της Ελλάδας. Αυτό το καλοκαίρι σας περιμένουμε στα όμορφα διαμερίσματά μας στο Καστέλι Κισσάμου.