Μαζί σας όλο το χρόνο!
TEL.: +30 6955 478 119

Διαμονή στο Καστέλι Κισσάμου: Τι πρέπει να ξέρετε για να βρείτε την τέλεια διαμονή σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Η διαμονή στο Καστέλι Κισσάμου ακολουθεί μία παράδοση δεκαετιών. Παρόλο που τα πράγματα έχουν αλλάξει με την πάροδο των χρόνων, είναι βέβαιο πως κάθε εποχιακός ταξιδιώτης στο Καστέλι Κισσάμου θα περιέγραφε τους ντόπιους ως φιλήσυχους, ανοιχτούς και πάνω απ' όλα φιλόξενους ανθρώπους – και αυτό είναι κάτι ακαταμάχητο.
Πέρα από αυτά τα πρότυπα όταν επιλέγετε τη διαμονή σας στο Καστέλι Κισσάμου, θα πρέπει να αναζητήσετε επιπρόσθετα μία σειρά παροχών υψηλής ποιότητας. Κατά τη διαμονή σας στο Αρωδαμός Apartments & Studios φροντίζουμε για όλα όσα αναζητάτε.

Διαμονή στο Καστέλι Κισσάμου – σε αρμονία με τη φύση

Το Καστέλι Κισσάμου βρίσκεται σε μία από τις πιο πράσινες και γόνιμες περιοχές των Χανίων και της Κρήτης και επομένως, η διαμονή σας εδώ σας φέρνει σε άμεση επαφή με τη φύση. Η, επί σειρά ετών, μερική απομόνωση της κωμόπολης μόνο τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει με την κατασκευή της νέας και μεγάλης εθνικής οδού Χανίων-Καστελίου προσελκύοντας παράλληλα την προσοχή των ταξιδιωτών. Αυτό, για εσάς, είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα αν αναζητάτε διακοπές που θα σας εγγυηθούν πραγματική χαλάρωση.
Το πράσινο, γόνιμο φυσικό τοπίο μέσα και γύρω από την κωμόπολη του Καστελίου Κισσάμου έχει επίσης ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα. Η ποιότητα των τοπικών αγροτικών προϊόντων και εν συνεπεία του φαγητού και των εδεσμάτων είναι γενικά αξεπέραστη.

Διαμονή στο Καστέλι Κισσάμου – τι πρέπει να ξέρετε πριν κάνετε κράτηση

Το Καστέλι Κισσάμου δεν είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός, επομένως οι επιλογές διαμονής που προσφέρονται μπορεί να διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Υπάρχουν, λοιπόν, συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε.

Πρώτα απ' όλα, βεβαιωθείτε ότι η διαμονή σας στο Καστέλι Κισσάμου είτε σε διαμέρισμα, είτε σε στούντιο είναι άνετη, με άπλετο φυσικό φως και καλή θέα. Επίσης, θα πρέπει να επιλέξετε με γνώμονα την ύπαρξη δικού σας μπάνιου-τουαλέτας WC στον χώρο που νοικιάσατε καθώς και κλιματιστικού για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Κάτι ακόμα για το οποίο πρέπει να είστε βέβαιοι είναι το αν έχετε τη δυνατότητα να μαγειρεύετε τα δικά σας γεύματα. Για παράδειγμα, στο Αρωδαμός Apartments & Studios μπορείτε να έχετε τη δική σας πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα μαγειρικά σκεύη που μπορεί να χρειαστείτε.

Τέλος, αναζητείστε όλες τις παροχές που προσφέρονται επιπρόσθετα. Για παράδειγμα, στον Αρωδαμό προσφέρεται επιπλέον δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi) σε κάθε επισκέπτη και ένας άνετος χώρος για να αφήσετε το αμάξι σας, δίπλα στα διαμερίσματα. Και οι δύο παραπάνω παροχές είναι δύσκολο να συνυπάρχουν σε μία τυπική διαμονή στο Καστέλι Κισσάμου.

Το Καστέλι Κισσάμου είναι το μέρος όπου μπορείτε να αποδράσετε από ό,τι σας απασχολεί. Το που θα μείνετε, όμως, μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μία μέτρια και σε μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Επομένως, ξεκινήστε την αναζήτησή σας με το Αρωδαμός Apartments & Studios στο Καστέλι Κισσάμου, το καλύτερο μέρος της κωμόπολης για να χαλαρώσετε και να σας μείνουν αξέχαστες οι διακοπές.