Στην καλύτερη παραλία των Δυτικών Χανίων, στο Καστέλι Κισσάμου και στο Αρωδαμός Apartments & Studios θα ανακαλύψετε την παραδοσιακή Κρητική φιλοξενία και συνάμα απαράμιλλα φυσικά τοπία και εκπληκτικές παραλίες.

Στο Αρωδαμός Apartments & Studios είναι διάχυτη η οικογενειακή αλλά και η ρομαντική ατμόσφαιρα! Βρίσκεται στην παραλία του Μαύρου Μόλου, στην πιο ειδυλλιακή και αγαπημένη παραλία της Κισσάμου και είναι σίγουρο ότι τα διαμερίσματα και τα στούντιο θα σας εκπλήξουν ευχάριστα στις επόμενες διακοπές σας στα Χανιά και τη Δυτική Κρήτη.
Αποτελεί ένα ξεχωριστό μέρος για να μείνετε στο Καστέλι Κισσάμου και στο δυτικό τμήμα του νησιού μας, την Κρήτη.
Το Αρωδαμός Apartments & Studios αποτελείται από 2 διαμερίσματα και 6 στούντιο. Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα και 100% αυτόνομα με το δικό τους μπάνιο, κουζίνα και όλα τα σκεύη που μπορεί να χρειαστείτε για να παρασκευάσετε το πρωινό ή το γεύμα σας. Όλα τα διαμερίσματα και τα στούντιο διαθέτουν επίσης κλιματιστικό (A/C) και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (Wi-Fi), χωρίς χρέωση.
Το Καστέλι Κισσάμου, όπου το Arodamos Apartments & Studios βρίσκεται, θεωρείται το κέντρο των Δυτικών Χανίων, καθώς αποτελεί τη μεγαλύτερη κωμόπολη η οποία διαθέτει άριστες υποδομές και πολλούς μόνιμους κατοίκους. Η περιοχή των Δυτικών Χανίων αποτελεί πιθανότατα τον τελευταίο φυσικό παράδεισο της Κρήτης. Το μεγαλύτερο μέρος της δεν έχει αλλοτριωθεί από την ταχύτατη τουριστική ανάπτυξη που συντελείται στην κοντινή πόλη των Χανίων και μπορεί να υπερηφανεύεται, μεταξύ άλλων, για τις μοναδικές στο είδος τους παραλίες όπως ο Μαύρος Μόλος, η λιμνοθάλασσα του Μπάλου, τα Φαλάσσαρνα και το Ελαφονήσι. Στο Καστέλι Κισσάμου κυριαρχεί η θάλασσα, ο ήλιος και η αγνή φύση!
Κυρίαρχο χαρακτηριστικό της περιοχής γύρω από το Καστέλι Κισσάμου είναι η πλούσια βλάστηση και η γόνιμη κρητική γη που παράγει υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο, κρασί και μέλι. Στην πραγματικότητα, το όνομα "Αρωδαμός" στην κρητική διάλεκτο σημαίνει "τρυφερός βλαστός του φυτού". Και αυτό ακριβώς είναι που το Αρωδαμός Apartments & Studios προσφέρει: έναν καταπράσινο κήπο μόλις λίγα μέτρα από την παραλία.
Αν θέλετε οι επόμενες διακοπές σας στην Ελλάδα και το νησί της Κρήτης να είναι πραγματικά ξεχωριστές, γεμάτες από πανέμορφες παραλίες, Μεσογειακή φύση και την παγκοσμίως γνωστή παραδοσιακή κρητική φιλοξενία, αυτό το καλοκαίρι σας περιμένουμε στο Καστέλι Κισσάμου και το Αρωδαμός Apartments & Studios, το μέρος όπου έρχεσαι σαν επισκέπτης και φεύγεις σαν φίλος.